Ik ben Vivian Schepers, het gezicht, de stem en de drijvende kracht achter W&B-planner.
Ik ben al 20 jaar werkzaam in de hospitality en met alle ervaring die ik opgedaan heb in diverse functies en bedrijven heb ik besloten om me full-time te gaan richten op het plannen van bruiloften en zakelijke evenementen.
Ik beoefen mijn vak met veel passie en liefde, die door de jaren heen is gegroeid en steeds sterker wordt. Ik ben ooit begonnen als goudsmid, een vak waarin creativiteit een van de belangrijkste competenties is en daar pluk ik nu nog steeds de vruchten van, want creativiteit is iets wat ook in dit vak iedere keer weer belangrijk is.

Echter al snel werd ik gegrepen door de hospitality, het zorgen voor mijn gasten, het verzorgen van de perfecte bruiloft, diner of feest. Na mijn opleiding horeca & management ben ik hard aan het werk gegaan en heb ik de ervaring opgedaan die mij maakt tot wie ik nu ben. Iemand die met passie, liefde, hard werken en veel inzet plant, organiseert en verzorgt wat jullie van mij vragen. Door die jarenlange ervaring heb ik tevens een uitgebreid netwerk aan contacten en leveranciers opgebouwd, die mede helpen om mij doel te bereiken:
van jullie belangrijkste dag ook de mooiste dag te maken!

Ik zie het als een uitdaging om jullie wensen, gedachten, ideeën, verwachtingen en dromen in beeld en tot uitvoer te brengen. Om samen met jullie van jullie dag een droom dag te maken. Een dag die je nooit meer vergeet en voor altijd als een overweldigende herinnering bij jullie zal blijven.
Met aan de ene kant mijn creativiteit en aan de andere kant mijn ervaring in het organiseren en plannen verzorg ik voor jullie een bijzondere en unieke bruiloft, geheel naar jullie idee en wens.
Alles is mogelijk en niets is te veel.
Van bruidsjurk tot aan visagie, van het diner tot aan de dj of band, alles kan verzorgd worden door en met mij. Net zoals er in die 20 jaar geen dag hetzelfde was is er ook geen enkele bruiloft hetzelfde, alles is maatwerk en wordt van a tot z gepland, verzorgd en uitgevoerd. Dat maakt dat jullie dag een droom dag zal worden.

Zin in een persoolijk kennismakingsgesprek??

Lijkt het jullie ook leuk om een persoonlijk kennismakingsgesprek te hebben?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Neem contact op