Hieronder vinden jullie een opsomming van leveranciers waar ik graag mee samenwerk. Met onderstaande leveranciers heb ik reeds enkele evenementen cq. bruiloften georganiseerd en een goede band opgebouwd.


Bruidstaarten

Matthijs Alberigs:

Custom-made ambachtelijke bruidstaarten van Matthijs Alberigs worden met de grootste zorg en liefde gemaakt met uitsluitend gebruik van de beste en meest verse ingrediënten. Volledig in overleg met het bruidspaar wordt de bruidstaart naar hun smaak gemaakt, zowel qua uiterlijk als de te gebruiken ingrediënten.


Bloemen & Bruidsboeketten

Bloemenmeer:

Dit bedrijf is gespecialiseerd in handgebonden boeketten, bruidsboeketten alsmede bloemarrangementen in de ruimste zin van het woord.

bekijk website


Hairstyling

Hairbeatzz:

Eveline Braam van Hairbeatzz is sinds 2005 een creatieve, bevlogen en gepassioneerde kapster.
Zij komt bij jullie aan huis jullie kapsels verzorgen zodat jullie er piekfijn op staan voor de mooiste dag van jullie leven…

bekijk website


Fotografie

Nadine van Mierlo:

Jullie bruiloft…..daar hoort een onvergetelijke trouwreportage bij!
De reportages van Nadine van Mierlo kenmerken zich door een spontane, eigentijdse stijl waarbij jullie passie en liefde centraal staat. Zij fotografeert jullie zoals jullie zijn, op een manier die bij jullie hoort. Vooral jezelf blijven!

bekijk website


Fashion & Styling

Ailoo:

Opzoek naar de laatste trends op het gebied van fashion, kleding, tassen en accessoires? Dan ben je op de juiste plek! De tofste, stoerste en meest stylishe must-haves van dit moment vind je bij AILOO

bekijk website


Tent en Party verhuur

Tenmar:

Voor een geslaagd feest of evenement is een geschikte accommodatie essentieel. Tenmar verzorgt een representatieve, comfortabele en veilige accommodatie die past bij uw feest of evenement. De inrichting draagt uiteraard bij aan de sfeer in de tent. Ook die kunnen zij voor julliue verzorgen, denk dan aan bijvoorbeeld vloer, meubilair, verwarming en verlichting. Natuurlijk kunnen zij samen met jullie geheel vrijblijvend op locatie naar de mogelijkheden voor het plaatsen van de tent(en) komen kijken.

bekijk website


Bruidsauto’s

Special Event Cars Janssen:

Bij een speciale gelegenheid hoort een speciale auto. Bij Special Event Cars Janssen vinden jullie enkele schitterende klassiekers om jullie bruiloft net dat beetje extra te geven.

bekijk website


Overnachting

B&B Roodbeekerhof:

Deze luxe lifestyle studio’s zijn van recente bouw. De uitstraling van de sluit aan bij de omgeving: landelijk, sfeervol en rustiek. De twee-persoons studio’s zijn ruim van opzet en zijn comfortabel ingericht met luxe voorzieningen. De studio’s beschikken ieder over een eigen ingang. De studio’s liggen in een ruime, landelijke tuin. Jullie hebben voldoende privacy om te genieten van de rustige omgeving. Vanaf jullie privé terras op het zuiden kunnen jullie genieten van het vrije uitzicht over de velden. De lifestyle studio’s zijn allemaal volledig ingericht met comfortabele bedden, luxe fauteuils, een luxe keuken met een 4-pits kookplaat, koffie en theefaciliteiten, een flatscreen tv en een eigen moderne badkamer met luxe inloopdouche, wastafel en toilet.

bekijk website


Feestlocaties:

Café Modern:

Café Modern is een café, restaurant, feestzaal en een terras. Gelegen in een prachtige omgeving in de driehoek tussen Maastricht, Luik en Aken. Café Modern is ook een uitstekend vertrekpunt voor wandelingen in de Voerstreek, Zuid-Limburg of het Land van Herve.De feestzaal van Café Modern, het oude patronaat van Teuven, Patria genaamd, is uitermate geschikt voor evenementen, feesten, bruiloften etc., maar ook zeker geschikt voor de zakelijke markt c.q. vergaderingen.

bekijk website

Kasteel Commanderie:

Verstopt in de idyllische Belgische Voerstreek op 15 minuten van Maastricht en Luik vind u Kasteel Commanderie. Door haar rijke historie die teruggaat tot begin van de 17de eeuw en het feit dat rivier de Voer op ons 12 hectare domein ontspringt is Kasteel Commanderie het icoon van de Voerstreek.
Vanaf heden bestaat de mogelijkheid om exclusieve evenementen te organiseren op deze unieke locatie. Kasteel Commanderie is de meest exclusieve event locatie van de Euregio, bent u op zoek naar beleving, sfeer en exclusiviteit dan heten wij u welkom!

bekijk website


Decors:

Manchese Timmerwerken:

Manchese timmerwerken uit Sittard bedenkt en bouwt eventueel gewenste decorstukken.

bekijk website


Kinderopvang:

Nanny and more:

Verzorgt voor jullie de kinderopvang / nanny’s om te jullie kleinste gasten een onvergetelijk feest te bezorgen.

bekijk website


Bruidsduiven:

Witte Duiven Limburg:

Het loslaten van witte postduiven geeft iets zeer speciaals aan jullie bruiloft.

bekijk website